هتفرح في موت أبوك وأمك؟ كله هيبقى قاعد بيعيط وأنت فرحان!

العنوان يخض وزعلكم.. صح؟ بس دي الحقيقة اللي بنهرب منها وبنتناساها وسط زحمة الدنيا والموبايل والسحلية اللي إحنا فيها.

بنتعصب عليهم، وبنأجل قعدتنا معاهم، وبننسى إن الباب ده لو اتقفل، كل أبواب التوفيق في حياتنا هتقفل معاه. كلمة "موت أبوك وأمك" هي الحقيقة الوحيدة اللي لو حصلت وأنت مش شبعان من رضاهم، هتعيش عمرك كله ندمان ومكسور.

الحقوهم وهم وسطكم، بوسوا إيديهم، اسمعوا كلامهم، واكسبوا رضاهم النهاردة قبل بكرة، لأن رضا الوالدين مش مجرد واجب.. ده سر الرزق والبركة في كل خطوة بتخطيها في دنيتك.


كلمات جميلة وعفوية لا تطرق الابواب👍، الحقيقة العنوان كان محير ولكن المضمون اجمل، الوالدين سر السعادة وبركة الحياة اطال الله عمر والدي، انا قريبة جدا من والدي لدرجة انهم ياخذون برايي رغم ان هناك من هو اكبر مني بكثير، ولديهم مساحة مميزة لراحة في النعبير وتفريغ مايجوب داخلهم ، هم لا ينتظرون منا شيء ولكن يعبرون بطريقنهم لمصلحتنا فقط اطال الله اعمارهم وامدهم بالصحة والعافية.

الكلمات التي لا تطرق الأبواب تسكن القلوب مباشرة. تماماً كتعليقك. يسعدني أن المضمون وجد طريقه إليك والا جمل هو تلك المساحة من الامان التي تحملينها لوالديك. ربنا يديم الثقة والمحبة، ويحفظهم لك.

امين يارب، ويحفظ كل مقربيك.

اللهم امين شكراً ربنا يبارك في عمرك 🤍